Saturday, March 29, 2014

Athens Fringe Fashion Festival 2014



Οταν η μοδα συναντησε το Athens Fringe Festival...
Εγω εβαλα τα ανοιξιατικα bohemian ρουχα μου και περπατησα στα σοκακια της Πλακας...




Αποστολή του Athens Fringe Fashion είναι η ενδυνάμωση, η υποστήριξη και η προώθηση των Ελλήνων δημιουργών και σχεδιαστών εντός και εκτός της χώρας.
Δυο φορές το χρόνο, για 10 ημέρες του Μαΐου και 10 ημέρες του Οκτωβρίου, διοργανώνουμε το Fringe Fashion Live με μια σειρά από catwalk shows (Designer Highlights και Trends Catwalks), pop-up shops, και παράλληλα events σε άκρως καλλιτεχνική μορφή, εμπεριέχοντας στοιχεία χορού, θεάτρου, μουσικής και εικαστικών παρεμβάσεων.Παράλληλα, διοργανώνουμε μια σειρά από σεμινάρια, διαγωνισμούς, μαθήματα, καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, συναντήσεις επαγγελματικής δικτύωσης και parties, όλα σε συνεργασία με τους πιο αναγνωρισμένους επαγγελματίες του χώρου.
Μέσω της ισχυρής διαδικτυακής μας πλατφόρμας, οι νέοι designers μπορούν να προβάλλουν και να προωθήσουν το έργο τους, να παρουσιάσουν το επαγγελματικό τους προφίλ, να αναδείξουν τις νέες αλλά και προηγούμενες συλλογές τους, να συνεργαστούν με εκατοντάδες καλλιτέχνες και συναδέλφους που είναι ήδη μέλη στην κοινότητα του fringe και να ενημερώνονται για ειδικές συναντήσεις-εκδηλώσεις που διοργανώνει το Athens Fringe.
To Fringe Fashion Industry δημιουργεί τις βάσεις για δικτύωση και προβολή όλων των νέων designers. Σε κάθε Fringe Fashion Live, καλούνται επαγγελματίες του χώρου (wholesalers, buyers, bloggers, ΜΜΕ), όπου παρακολουθούν και αξιολογούν τη δουλειά των συμμετεχόντων με προοπτικές συνεργασίας.Επίσης, κάθε χρόνο δίνουμε την ευκαιρία σε ένα δημιουργό να παρουσιάσει τη δουλειά του σε showroom στην Αθήνα και στο Λονδίνο, παρέχοντας του καθοδήγηση και τις υπηρεσίες προώθησης της συλλογής του.

Το Fringe Fashion δίνει τη δυνατότητα στο κοινό να γνωρίσει τις καινούριες τάσεις και τους νέους Έλληνες σχεδιαστές, να παρακολουθήσει τα catwalks, να ψωνίσει και να παρευρεθεί σε μοναδικά events όπου η μόδα και η τέχνη πρωταγωνιστούν. Η είσοδος είναι δωρεάν, ώστε να μπορούν όλοι να ψωνίζουν ελεύθερα.


                 
 Επισκεφθειτε την ιστοσελιδα για περαιτερω πληροφοριες www.fringenet.gr

Επι

No comments:

Post a Comment

thanks for your lovely comments! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...